تصور می شود که انسان هایی که از نظر آناتومی، امروزی بوده اند حدود 200 هزار سال قبل در آفریقا پدیدار شدند. این انسان ها بعدا پخش شده و به سایر قاره ها مهاجرت کردند و انسان های بومی آن مناطق را مانند نئاندرتال ها در اروپا و دنیسووان ها در آسیا را از سکونتگاه های خود راندند. اما براساس یک مطالعه تازه انسان مدرن ممکن است تا 50 هزار سال زودتر از آنچه قبلا تصور می شد آفریقا را به سمت آسیا ترک کرده باشد.
دانشمندان کم کم قادر می شوند که به رمز پیری دست پیدا کنند و برخی هم گفته اند که ممکن است به زودی برای آهسته کردن روند پیری و حتی معکوس کردن آن درمانی کشف کنند.
دبیر شورای عالی علوم، تحقیقات و فناوری با اعلام تدوین آییننامه اجرایی قانون «حمایت از شرکتهای دانش بنیان و تجاریسازی اختراعات و نوآوریها» و اساسنامه «صندوق ملی نوآوری و شکوفایی»، از آماده بودن این دو سند برای تصویب در شورای عالی خبر داد.
کارگاه آموزشی دو روزه در زمینه انواع PCR و موارد استفاده آن در بیوتکنولوژی و پزشکی با همکاری انجمن بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران در تاریخ 5 و 6 اسفندماه سال جاری برگزار می شود.
محققان موفق شدند توالی ژنتیکی دو نوع متفاوت درخت مرکبات را تکمیل کنند به این شکل قدمی بزرگ در مسیر مبارزه با بیماری هایی که صنعت تولیدات مرکبات را تهدید می کنند برداشته شد.