به ندرت گاوی در دامداریهای کشور به رکورد 100 تن شیر در طول عمر خود میرسد که می توان از چنین گاوهای بسیار با ارزشی که پتانسیل ژنتیکی آنها شناخته شده ولی پیر شده باشند، جنین تولید کرده و به رحم گاوهایی که ارزش ژنتیکی ندارند، منتقل کرده و به این ترتیب، شانس تولید گوسالههایی را که قدرت شیروری بالا دارند افزایش داد.
مصاحبه اختصاصی مرکز اطلاعات بیوتکنولوژی ایران با رئیس انجمن بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران در ارتباط با پنجمین اجلاس متعاهدین پروتکل ایمنی زیستی کارتاهنا در ژاپن
نتایج حاصل از تحقیق پژوهشگران گروه فیزیولوژی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه تربیت مدرس نشان میدهد که سلولهای بنیادی جنینی، دارای ویژگیهای الکتروفیزیولوژیک منحصر به فردی هستند که طی روند تمایز به عصب تغییر میکند.
پنجمین اجلاس متعاهدین پروتکل ایمنی زیستی کارتاهنا با حضور بیش از دو هزار نفر از نمایندگان کشورهای متعاهد، سازمانهای بینالمللی، گروههای غیردولتی و رسانه هایعمومی در شهر ناگویای ژاپن گشایش یافت. دکتر ملبوبی رئیس انجمن بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران و دکتر قره یاضی رئیس انجمن ایمنی زیستی در این اجلاس حضور دارند.
رییس انستیتوپاستور ایران در بازدید از مراکز تحقیقاتی و درمانی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، از همکاری انستیتو پاستور ایران با جهاد دانشگاهی، در تولید کیتهای تشخیصی سرطان خبر داد.