| |
کارگاه آموزشی «طراحی، برنامه ریزی و انجام یک مذاکره موفق برای تنظیم قراردادهای تجاری در حوزه بیوتکنولوژی» در تاریخ 29 الی 30 آبان ماه 1391 در پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری برگزار می شود.
این کارگاه آموزشی در دو بخشِ نظری و عملی و طی دو روز برگزار می شود. در روز نخست، شرکت کنندگان ابتدا با مفاهیم، الزامات، رویکردها، استراتژی ها، و چگونگی هدف گذاری و طرح ریزی انجام مذاکرات آشنا شده، اصول و چهارچوب های انجام یک مذاکره ی «برنده-برنده» را می آموزند. در بخش دوم که مهم ترین وجه تمایز این کارگاه آموزشی با کارگاه های مشابه محسوب می شود، تمامی شرکت کنندگان در قالب تیم های 4 نفره از قبل سازماندهی شده به مذاکره پرداخته، آنچه را در وقت نخست درباره مذاکرات با رویکرد برنده-برنده دریافته اند در فضایی تعاملی و پویا به صورت عملی به اجرا در می آورند.
روز دوم نیز همانند روز نخست از دو بخش تئوری و عملی تشکیل شده است. اصول و چهارچوب های انجام مذاکره با رویکرد«رقابتی» و تمرکز بیشتر بر تمرین انواع استراتژی ها و تاکتیک های مذاکراتی از ویژگی های روز دوم است.
تجربه عملی شرکت در یک «مذاکره گروهی»، که متناسب با تحصیلات دانشگاهی و گرایش های تخصصی شرکت کنندگان طراحی شده، سبب می شود با توجه اینکه مدیریت چنین مذاکراتی به مراتب پیچیده تر و دشوارتر از «مذاکره فردی» است، چنانچه افراد با الزامات و شیوه های انجام مذاکره گروهی آشنا شوند در مذاکرات فردی نیز موفق باشند.
اهداف کارگاه
1- ایجاد درک مشترک از اهمیت و نیز الزامات یک مذاکره موفق
2- آشنا نمودن شرکت کنندگان با برخی استراتژی ها و تاکتیک های مذاکراتی (با رویکرد برنده-برنده و رقابتی)
3- تعمیق یادگیری با انجام مذاکرات در فضایی مشابه مذاکرات واقعی
شرایط و الزامات حضور در کارگاه
1) تجربه فعالیت های عملی، دست کم در یکی از زمینه های مرتبط با فرایند تجاری سازی و انتقال فناوری از قبیل تولید، توسعه، بازاریابی، یا خرید و فروش فناوری یا محصولات فناورانه
2) مطالعه مطالب الکترونیکی ارسالی پیش از حضور در کارگاه
برخی از ویژگی های کارگاه
1- انجام مذاکرات تیمی به صورت کاملاً عملی و مشابه مذاکرات واقعی
2- ارائه مثال ها و مطالعات موردی (case study) از حوزه های مختلف بیوتکنولوژی
3- رزیابی و تحلیل عملکرد فردی و گروهی شرکت کنندگان هنگام مذاکره (به دو صورت کمّی و کیفی)، و ارائه تحلیل ها و راهکارهایی برای ارتقاء سطح دانش و مهارت شرکت کنندگان
4- حضور تسهیلگر (دستیار مدرس) برای تسهیل فرایند آموزش
5- فیلمبرداری از فرایند مذاکرات گروه ها
توضیح: افزون بر فیلمبرداری از بخش تئوری، از فرایند مذاکره هر گروه نیز فیلم تهیه و پس از پایان کارگاه در اختیار شرکت کنندگان قرار خواهد گرفت. بازبینی این فیلم ها، به ویژه هنگامی که با تحلیل عملکرد فردی و گروهی و پیشنهاد راهکارهای اصلاحی و تکمیلی همراه باشد، در رفع نقاط ضعف و تقویت نقاط قوت شرکت کنندگان تأثیر بسزائی خواهد داشت.
برای شرکت کنندگان گواهینامه معتبر از سوی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک صادر خواهد شد.
جهت ثبت نام و دریافت فرم می توانید به وب سایت پژوهشگاه به نشانی www.nigeb.ac.ir مراجعه نمایید.
از آنجایی که ظرفیت این کارگاه 40 نفر می باشد، الویت با کسانی است که زودتر ثبت نام نمایند.
شماره تماس: 44580322
نشانی محل برگزاری: تهران، بزرگراه همت غرب، بعد از شهرک شهید باقری، بلوار پژوهش، پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری، سالن ویدئو کنفرانس
پوستر کارگاه
فرم ثبت نام
|
|