رییس ستاد زیست فنآوری کشور و رییس پژوشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری گفت: محصول محوری بیش از مقاله محوری مورد توجه است.
دکتر صاحبقدم لطفی در نشستی با رییس دانشگاه شهرکرد گفت: برای موفق بودن طرح های زیست فنآوری که خطر پذیر و هزینه بر هستند باید یک تقسیم کار ملی در کل کشور انجام شود تا بازده کار افزایش یابد.
دکتر لطفی ادامه داد: چنانچه بتوان استان ها را به عنوان پایلوت در زمینه مزایای نسبی مورد توجه قرار داد و از نظر بودجه حمایت کرد امید میرود هر منطقه در یکی از محصولات و تکنولوژیها قطب باشد.
وی با بیان اینکه بیشتر از محصول محوری حمایت می شود خاطر نشان کرد: استان چهارمحال و بختیاری به دلیل پتانسیل ها و توانمندی های طبیعی که دارد باید یکی از پایلوت ها باشد و چنانچه پروژه ای شروع شود و شرکتی حاضر به تولید این دانش فنی شود به هر دو کمک خواهد شد و محصول محوری بیشتر مورد توجه قرار خواهد گرفت.
لطفی خاطر نشان کرد: منطقه و دانشگاه این پتانسیل را دارد که بتواند رشته های جدید زیستی داشته باشد بنابراین تاسیس رشته تنوع زیستی باتوجه به حیات وحش و مناطق بکر می تواند جایگاه خوبی برای تربیت نیرو در این زمینه باشد.
وی گفت: دانشگاه شهرکرد پتانسیل علمی بسیار مناسبی در زمینه دام و کشاورزی دارد که می تواند در کل کشور مورد استفاده قرار بگیرد.
وی تصریح کرد: منطقه به لحاظ توانمندی های طبیعی و مزایای مثبت از موقعیت مناسبی برخوردار است که در صورت بهرهگیری از فنآوریهای جدید می توان سطح بهره برداری را ارتقا بخشد.
دکتر لطفی اظهار داشت: با هماهنگی بین مسوولان دانشگاه و مرکز، هدایت و حمایت از استان برای استفاده و ارتقا پتانسیل ها و کمک به طرح های کلان محقق خواهد شد.