سمپوزیوم "میکروفلوییدیک و کاربردهای آن در علوم زیستی" 8 اسفند 1395 در سالن شهید چمران پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری و با همکاری مرکز همکاری های فناوری و نوآوری ریاست جمهوری برگزار شد.
استفاده از فضولات انسانی به عنوان منبع غنی تامین سلول های مورد نیاز برای مطالعات پزشکی، می تواند برخی از مشکلات استفاده از سلول های بنیادی را برطرف کند.
یک گروه تحقیقاتی به سرپرستی انزو دی فابریتزیو در دانشگاه جنوا با استفاده از میکروسکوپ الکترونی و یک بستر سیلیکونی موفق شدند روشی جدید برای به تصویر کشیدن مولکول DNA ابداع کنند.
دانشمندان دانشگاه ادینبورگ ژنی به نام دکورین را کشف کرده اند که در تشخیص و درمان سرطان پروستات نقش مهمی می تواند داشته باشد. این گروه ژن های متعددی را که شکل گیری غده سرطانی را کنترل می کنند مورد مطالعه قرار داده بودند و یکی از آنها را که با عنوان "دکورین" شناخته می شود، شناسایی کرده اند.
برخی از باکتری ها می توانند با تغییر ساختاری خود علیه واکسن ها مصون شوند. تحقیقی جدید که در مجله Nature Genetics چاپ شده، نشان می دهد که واکنش باکتری نموکاکس (pneumococcus) نسبت به واکسن آن از سال ۲۰۰۰ میلادی به این سو تغییر کرده است.