محققین در وین موفق به ارائه تکنیک جدیدی برای تولید واکسن آنفلوانزای خوکی (H1N1) شدند. در این تحقیق راهکاری جدید برای تولید سریعتر واکسن با ظرفیت بیشتر و بالطبع مبارزه موثرتر با همهگیری این بیماری ارائه شده است.
جمعی از پژوهشگران ادعا می کنند برای اولین بار به شواهدی دست یافته اند که نشان می دهد انسان های نخستین نئاندرتال برای اولین در 50 هزار سال پیش بدن خود را نقاشی می کردند. همچنین در تحقیقی دیگر هم که توسط آکادمی علوم ملی منتشر شده به شواهدی درباره ارتباط بین بشر و نئاندرتال ها اشاره شده است.
محققان کد ژنتیک سرطان های ریه و پوست را که از انواع شایع سرطان است را به طور کامل رمزگشایی کرده اند. این دستاورد علمی امید محققان را برای بهبود روش های درمان انواع سرطان افزایش داده است.
محققین موفق به توالی یابی ژنوم یکی از عاملین اصلی پوسیدگی دندان یعنی بایفیدو باکتریوم دنتیوم (Bifidobacterium dentium) شدند. با بررسی ژن های این موجود نشان داده شد که از آنجاییکه این باکتری قادر به متابولیز طیف گسترده ای از مواد غذایی، دارای قابلیت زندگی در محیط اسیدی و مقاوم به دهان شویه ها است، در امر ایجاد پوسیدگی دندان بسیار موفق عمل می کند.