دانشمندان یکی از قدیمی ترین دایناسورهایی که تاکنون پیدا شده است را به نمایش گذاشته اند و می گویند که این موجود گوشتخوار و تیزپا متعلق به پایان عصر تریاسیک، 230 میلیون سال قبل می زیسته است.
مدیر ترویج علم مرکز سیاستگزاری های علمی کشور گفت: هم اکنون ایران توانسته رتبه اول منطقه را در تولیدات علمی در حوزه های راهبردی چون نانو و بیوتکنولوژی از آن خود کند.
از خبرهایی که در سال ۲۰۱۰ میلادی بوسیله سازمان های بین المللی تخصصی منتشر شد، اعلام رتبه نخست سریعترین رشد علمی برای کشورمان ایران بود. منبع اولیه خبر، گزارش نشریه نیوساینتیست بود که بر اساس اطلاعات سازمان شبکه دانش (ISI) و گزارش سایت "ساینس متریکس" بود. این مطلب انتقادی به قلم ابراهیم خندان، به بررسی این موضوع می پردازد. در این مطلب به سهم مهم مقالات زیست شناسی مولکولی در این پیشرفت اشاره شده است.
سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی به منظور ارائه آخرین یافته های تحقیقاتی در حوزه گیاه پزشکی، برنامه ملی انتقال فناوری در این بخش را اجرایی می کند. ازمیان 10 فناوری مورد نظر که منتقل خواهد شد تعدادی در حوزه کاربرد زیست فناوری در گیاه پزشکی می باشند.
تولید بیودیزل و نسل سوم اتانول از میکرو الگ ها و دارورسانی هدفمند به سلولهای سرطانی از جمله دستاوردهای علمی ملی در عرصه بیوتکنولوژی است که رونمایی میشوند.