نهاد ناظر بر باروری و جنین شناسی انسانی بریتانیا (HFEA) به درخواست دکتر کتی نیاکان پاسخ مثبت داد و مجوز ویرایش ژن رویان انسان با تکنیک کریسپر را برای کارهای تحقیقاتی صادر کرد. این تحقیق در موسسه فرانسیس کریک در لندن انجام خواهد گرفت.
محققان آمریکایی ژنوم یک گونه ماهی نسبتاً بزرگ آبی رنگ را با نام علمی Latimeria chalumnae رمز گشایی کرده اند. قبلاً تصور می شد این گونه نادر ماهی 70 میلیون سال قبل منقرض شده باشد تا اینکه در اواسط قرن گذشته در سواحل آفریقای جنوبی توسط ماهیگیران دیده شد. ژنهای این گونه نادر ماهی می تواند اطلاعات ارزنده ای از گذشته ی موجودات زنده در اختیار ما قرار دهد.
پژوهشگرانی از دانشگاه تگزاس در آرلینگتون و دانشگاه ایالتی میشیگان به دنبال بررسی عملکرد هورمون جاسمونیت، به عنوان عامل محافطت کننده و تقویت کننده رشد گیاهان، موفق به کشف مسیر ورود مهار کننده جاسمونیت به درون هسته سلول های گیاهی شدند.
دانشمندانی که موفق به تولید نوع جدید و بالقوه مرگبارتری از آنفلوانزای پرندگان شده بودند، به دلیل نگرانی از سوء استفاده احتمالی توسط تروریست ها تحقیقات خود را موقتا متوقف کرده اند. این پژوهشگران در نامه ای که در دو نشریه علمی "ساینس" و "نیچر" منتشر کرده اند، خواستار آن شده اند که در مورد ارزش و همچنین خطرات انجام چنین مطالعاتی بحث و گفتگو صورت بگیرد.
بیماری آلزایمر با پروتئین های غیرطبیعی که لکه های کوچکی را با پیوستن به هم ایجاد می کنند و عملکرد شناختی و رفتاری یعنی تفکر، یادگیری و حافظه را مختل می کنند، مشخص می گردد. این پروتئین ها به طور گسترده از پپتید بتا آمیلوئید ساخته می شوند. شناخت بهتر این پروتئین ها که چطور تشکیل می شوند و چطور بر عملکرد مغز تأثیر می گذارند، بدون شک تشخیص و درمان بیماری آلزایمر را بهبود می بخشد.