موضوعات مورد بحث در شبکه های اجتماعی در زمینه ژن خوب، این سوال را ایجاد کرده که آیا واقعاً ژن های افراد تاثیری در موفقیت در تحصیلات و کسب دانش دارد؟ سال پیش تحقیقی در نشریه نیچر چاپ شد که همان وقت بحثهای در پی داشت ...
گرچه این مصوبه و نیاز به اخذ مجوز از مراجع قانونی و رعایت مقررات و موازین ملی و بین المللی برای کشت، تولید و واردات محصولات ترایخته موضوع جدیدی نیست و متخصصان این حوزه نیز از آن استقبال می کنند اما نحوه فعالیت سوال برانگیز برخی گروه ها برای مخالفت با محصولات تراریخته و تاثیر پذیری برخی مسئولین و نمایندگان مجلس شورای اسلامی از آنها نگران کننده است.
کانال تلگرامی مرکز علمی بیوتکنولوژی و ژنتیک ایران با همت جمعی از دانشجویان رشته های مرتبط با زیست شناسی، ژنتیک و بیوتکنولوژی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری ایران و سایر دانشگاه ها و مراکز علمی معتبر کشور راه اندازی شد.
بیش از 400 صاحبنظر و 11 مرجع معتبر علمی کشور از جمله انجمن های علمی و مراکز علمی معتبر کشور، طی نامه ای سرگشاده به کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، درخواست تجدیدنظر در مصوبه این کمیسیون در زمینه ممنوعیت واردات، تولید و مصرف محصولات تراریخته را نمودند.
شبکه یک صدا و سیمای جمهوری اسلامی در برنامه ای مستند گونه به مدت حدود 11 دقیقه به نام "بذرهای مشکوک"، در پربیننده ترین بخش خبری خود یعنی خبر 21 مورخ 25 تیرماه، به طور یک طرفه و با اتکا به اطلاعات نادرست و عکس های بی ارتباط به موضوع، به بیوتکنولوژی کشاورزی حمله کرد و دستاوردهای ارزنده دانشمندان در این حوزه را با منافع یک شرکت آمریکایی یکسان فرض کرد. این مطلب نقدی بر این مستند ساخته عاطفه میر سیدی خبرنگار مخالف بیوتکنولوژی این رسانه و حواشی آن است.