موسسه تحقیقات بین المللی برنج برنامه توالی یابی واریته های مختلف برنج مشتمل بر بیش از 109000 نوع برنج موجود در بانک ژن برنج را در دستور کار خود دارد و در این زمینه از کلیه محققین دعوت نموده تا در برنامه فوق الذکر شرکت نمایند. اطلاعات حاصله می تواند به کشاورزان و اصلاح کنندگان کمک کند تا واریته های جدید و اصلاح شده را پرورش دهند.
با وجود اعتقاد برخی بر حس چشایی قوی اروپاییان، به خصوص فرانسویان و اسپانیایی ها، به خاطر چاشنی های متنوعی که در کنار غذا از آنها استفاده می کنند، تحقیقات جدید نشان می دهد که آفریقایی ها ممکن است حس چشایی قوی تری از اروپاییان و آسیایی ها حداقل در تشخیص مزه تلخی داشته باشند.