استک پیلسوختی زیستی میکروبی با توان الکتریکی 2500 میکرو وات و 5000 میلیآمپر به ازای واحد سطح نفیون، توسط گروه مشترک تحقیقاتی پژوهشکده علوم و فناوری دفاعی شمال دانشگاه مالک اشتر و دانشگاه صنعتی نوشیروانی بابل طراحی و ساخته شد.
گروه مهندسی زیستی و بیوتکنولوژی دانشگاه شهید بهشتی در راستای برگزاری کارگاه های آموزشی مختلف بیولوژی ملکولی و بیوتکنولوژی، در نظر دارد با همکاری انجمن بیوتکنولوژی ایران، کارگاه آموزشی دو روزه ای در زمینه کلونینگ ملکولی و ترانسفورماسیون باکتریایی در تاریخ 8 و 9 اردیبهشت ماه سال جاری برگزار کند.
دوازدهمین کنگره بین المللی باروری و ناباروری و هفتمین کنگره بین المللی فناوری سلولهای بنیادی رویان، شهریور 1390 توسط پژوهشگاه رویان در تهران برگزار خواهد شد.
مجله مهندسی ژنتیک گیاهی با نام" Journal of Plant Genetic Engineering" به زودی منتشر خواهد شد. این مجله با درجه علمی- پژوهشی توسط انجمن ایمنی زیستی ایران و پژوهشکده برنج و مرکبات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با هدف ارتقای سطح دانش پژوهشگران در حیطه بیوتکنولوژی گیاهی و برقراری ارتباط سازنده بین محققین این حوزه با موافقت و مجوز کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم٬ تحقیقات و فناوری منتشر خواهد شد.
یکی از عظیم ترین تحولات تاریخ حیات زمانی به وقوع پیوست که ماده ژنتیکی در پوشش قرار گرفت و سلول های آغازین بوجود آمدند. اما اگر سعی در شبیه سازی این لحظه کنیم، با یک مشکل عمده مواجه می شویم؛ سلول های اولیه پوشیده شده با لیپید، زمانی که ماده ژنتیکی دو برابر می شود، دستگاه تقسیم شدن به دو سلول را ندارند.