پژوهشگران ایتالیایی در بررسیهای خود دریافته اند افرادی که توانایی بالایی در درک طعم تلخ دارند با احتمال بیشتری نسبت به سایر افراد می توانند تا سن 100 سالگی عمر کنند.
گروهی از دانشمندان استرالیایی و آمریکایی با انجام آزمایشاتی دریافتند که درک درد حداقل در 50 درصد از موارد به ژنها وابسته است و در این راستا موفق شدند ژنی را کشف کنند که مسئول پردازش درد است.
دانشمندان عامل ژنتیکی دیگری را یافته اند که بر مدت زمانی که می خوابیم تاثیر دارد. کم خوابیدن یا زیاد خوابیدن ممکن است به ژنی مرتبط باشد که در رفتارهای مرتبط به خواب مگس سرکه نیز ارتباط آن مشخص شده است.