محققان ژن های استخوان های به دست آمده از انسان نوسنگی (عصر شروع کشاورزی و اهلی کردن دام) از مناطق مختلف خاورمیانه که زادگاه کشاورزی است را مقایسه کردند. تحلیل دیانای اولین مردمانی که کشاورزی را شروع کردند نشان می دهد که آنها برخلاف انتظار از مناطق بسیار متنوعی می آمدند.
کارگاه تکنولوژی ویرایش ژنی با محوریت سیستم Genome Editing Technology با تاکید بر ابزار CRISPR/Cas9 در تاریخ 6 خرداد ماه 95 در انستیتو پاستور ایران و توسط شبکه پزشکی مولکولی برگزار می شود.
شرکت کنندگان در این جلسات، امکان گفتگو، طرح پرسش و تبادل نظر با سخنرانان کلیدی کنگره را که محققان برجسته داخلی و خارجی حوزه ژنتیک هستند، در محیطی غیر رسمی خواهند یافت.
به گزارش روابط عمومی دومین کنگره بین المللی و چهاردهمین کنگره ملی ژنتیک ایران، علاقمندان به شرکت دراین کنگره و کسانی که به هر دلیل نتوانسته اند در دومین کنگره بین المللی و چهاردهمین کنگره ژنتیک ایران ثبت نام نمایند طی روزهای سی و یکم فروردین تا هفتم اردیبهشت فرصت خواهند داشت تا در کنگره ثبت نام نمایند و مقاله ثبت کنند.
نتیجه تحقیقات تازه دانشمندان، امیدها برای درمان سرطان را بالا برده است. به گفته این محققان، شیوه جدید شاید انقلابی برای درمان سرطان باشد.استفاده از ایمنیدرمانی در درمان سرطان به خصوص سرطان خون نتایج خیرهکنندهای داشته است.