آناسلول طب تولید کننده و توزیع کننده انواع کیتهای آزمایشگاهی، مسترمیکس، آنزیم و مواد شیمیایی تخصصی آزمایشگاه سلولی و مولکولی همراه با ضمانت اصالت و کیفیت کالا
نقشه ژنتیکی خوک اهلی توسط تیمی از محققین بین المللی تهیه شد. به گفته این محققین، این دستاورد می تواند سبب بهبود تکنیک های اصلاحی شده و در ساخت داروها و واکسن ها مثلا علیه بیماری آنفلوانزای خوکی موثر واقع شود. هدف این محققین یافتن ژن هایی است که در تولید گوشت خوک و ایمنی خوک ها موثر هستند.
دکتر برنارد تبو در دو دنیای متفاوت ولی مرتبط زندگی می کند. از طرفی وی به عنوان یک متخصص در بخش نوزادان نارس بیمارستان رویال الکساندرا مشغول فعالیت است؛ بخشی که در آن نوزادان به دلیل تولد زودرس، برای تنفس و باالطبع زنده ماندن با مرگ دست و پنجه نرم می کنند. از طرف دیگر وی در آزمایشگاهش در دانشکده پزشکی و دندانپزشکی دانشگاه آلبرتا مشغول انجام تحقیقات بر روی اثر سلولهای بنیادی بر روی ریه می باشد.
هم اندیشی یک هزار دانشمند و فناور دانشگاه ها، مراکز تحقیقاتی و شرکت های دانش بنیان جهت بررسی اسناد ملی توسعه فناوری، روز 5 آذر 1388 در محل اجلاس سران کشورهای اسلامی، شهر تهران برگزار شد.
آنفولانزا هم اکنون یک بیماری شایع در کشورمان محسوب می شود. در این مقاله با معرفی نوع جدید این بیماری که در کشورمان مشکل آفرین شده است، اطلاعات مفیدی در اختیار خوانندگان قرار می گیرد. نویسنده مقاله خانم دکتر توسطی خیری، سرپرست بخش آنفولانزای انستیتو پاستور هستند.
دانشمندان اسکاتلندی به این نتیجه رسیده اند که باکتری هایی که منجر به نورافشانی در برخی جانوران و گیاهان می شوند، می توانند در پیدا کردن مین های کشف نشده مفید باشند. این باکتری ها هنگامی که در مجاورت مواد منفجره قرار می گیرند به مایعی بی رنگ تبدیل می شوند و بدین ترتیب نقطه ای که مین مدفون شده است را متمایز جلوه می دهند.