جامعه علمی کشور، دانشمند ارزنده، عالم، شجاع و خوش چهره خود را از دست داد. کرونا یک جان ارزشمند دیگر را گرفت و این بار بیوتکنولوژیست های کشور را سوگوار کرد. دکتر بهزاد قره یاضی، پدر مهندسی ژنتیک کشاورزی ایران، درگذشت.
اولین سمپوزیوم بین المللی و سومین سمپوزیوم ملی کریسپر با حضور بیش از 1500 نفر از سراسر دنیا 26 و 27 فروردین ماه، به طور مجازی برگزار شد و دکتر کسری اصفهانی، دبیر علمی این سمپوزیوم، ضمن ارائه گزارشی از روند برگزاری این سمپوزیوم، یک سخنرانی علمی نیز درباره تاریخچه توسعه این تکنیک ارائه کردند.
خانم دکتر خوش خلق سیما، رییس پژوهشگاه بیوتکنولوژی کشاورزی (ABRII) به طور ناگهانی از سمت خود کنار رفته و دکتر صابر گلکاری رییس موسسه تحقیقات کشاورزی دیم کشور از مراغه جایگزین ایشان شدند.
در این مطلب آنچه باید درباره ویروس کرونا و راه های جلوگیری از آلودگی با آن بدانیم به طور خلاصه و بر اساس نتایج ارائه شده توسط مراجع معتبر تنظیم شده است.
نوشته دکتر کسری اصفهانی
عضو هیات علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری
مصرف، واردات و تولید محصولات تراریخته یا GM (تغییریافته ژنتیکی=Genetically Modified) موضوع بحث جدی در کشور و همین طور کل دنیا است و متاسفانه نوع بحث در کشورمان از حالت علمی خارج شده و جنبه سیاسی گرفته است به طوری که می بینیم رسانه های خاصی مرتباً و صرفاً نظرات یکسانی را از اشخاص تکراری نقل می کنند که اکثراً هم همراه با مطالب احساسی، بدون منبع دقیق علمی و توام با توهین و تهمت های نامناسب به طیف مقابل است.