مجله مهندسی ژنتیک گیاهی با نام" Journal of Plant Genetic Engineering" به زودی منتشر خواهد شد. این مجله با درجه علمی- پژوهشی توسط انجمن ایمنی زیستی ایران و پژوهشکده برنج و مرکبات دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی ساری با هدف ارتقای سطح دانش پژوهشگران در حیطه بیوتکنولوژی گیاهی و برقراری ارتباط سازنده بین محققین این حوزه با موافقت و مجوز کمیسیون نشریات علمی وزارت علوم٬ تحقیقات و فناوری منتشر خواهد شد.
یکی از عظیم ترین تحولات تاریخ حیات زمانی به وقوع پیوست که ماده ژنتیکی در پوشش قرار گرفت و سلول های آغازین بوجود آمدند. اما اگر سعی در شبیه سازی این لحظه کنیم، با یک مشکل عمده مواجه می شویم؛ سلول های اولیه پوشیده شده با لیپید، زمانی که ماده ژنتیکی دو برابر می شود، دستگاه تقسیم شدن به دو سلول را ندارند.
بسیاری از باکتری ها و آغازیان رفتارهای هوشمندانه و قابل ملاحظه ای از خود نشان می دهند. این رفتارهای هوشمندانه، از آن نوع که در انسان و یا سایر موجودات پیچیده می بینیم، نمی باشد چرا که موجودات تک سلولی نه تنها مغز، بلکه سیستم عصبی هم ندارند. به عبارت دیگر آنها کامپیوترهای زیستی هستند که می تواند اطلاعات را پردازش کند. در این مطلب به چندین مثال برجسته از این رفتارهای هوشمند اشاره می کنیم.