فارسی   |   English
  منوی اصلی  
· خانه
· صفحه شخصی کاربر
· جستجو
· سوالات پرسیده شده
· لیست کاربران
· انتقادات و پیشنهادات
· مقالات
· ارسال خبر
· پیوندها
· دانلودها
· خروج
  شرکت آناسلول طب  
آناسلول طب تولید کننده و توزیع کننده انواع کیتهای آزمایشگاهی، مسترمیکس، آنزیم و مواد شیمیایی تخصصی آزمایشگاه سلولی و مولکولی همراه با ضمانت اصالت و کیفیت کالا


ورود به سایت شرکت
  سرویس خبری  
· تغییر ناگهانی یکی از مدیران ارشد بیوتکنولوژی کشاورزی (شنبه، ۲۳ اسفند ۱۳۹۹)
· یادداشت: چالش های گیاهان تراریخت در ایران (شنبه، ۰۸ آذر ۱۳۹۹)
· پیام تسلیت (پنجشنبه، ۰۸ شهریور ۱۳۹۷)
  اخبار مهم  
· وضعیت جهانی تولید و تجاری سازی گیاهان تراریخت در سال 2017 (سه شنبه، ۰۳ مهر ۱۳۹۷)
· آنزیم تجزیه کننده پلاستیک (پنجشنبه، ۳۰ فروردین ۱۳۹۷)
· پیام دبیراجرایی همایش بیوتکنولوژی به مطبوعات (چهارشنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴)
  مقالات آموزشی  
· ویروس کرونا چه مدت بر روی سطوح فعال می ماند (پنجشنبه، ۳۰ بهمن ۱۳۹۹)
· کریسپر به عنوان یک سیستم ایمنی در باکتری ها مقابل ویروس ها (یكشنبه، ۲۵ اسفند ۱۳۹۸)
· کریسپر چیست و چه کاربردهایی دارد؟ (چهارشنبه، ۰۲ مرداد ۱۳۹۸)
  فرصت های علمی  
· بیست و هشتمین دوره آموزشی تکنیک های آزمایشگاه ژنتیک مولکولی (چهارشنبه، ۲۳ بهمن ۱۳۹۸)
· دعوت به همکاری (سه شنبه، ۰۳ مهر ۱۳۹۷)
· اولین دوره عملی تکنیک‌های ویرایش ژنومی (کریسپر) (دوشنبه، ۲۳ بهمن ۱۳۹۶)
  پیوندها  
· مرکز علمی بیوتکنولوژی و ژنتیک ایران (irbiogene)
· انجمن ژنتیک ایران
· انجمن بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران
· حمایت از کودکان نیازمند
· موسسه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان (محک)
· مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی
· شبکه پزشکی مولکولی ایران
· وبلاگ بیوتکنولوژی
· سرویس خبری ژنتیک و بیوتکنولوژی ایران
  آمار  
· آمار مشاهدات
· فعال ترین صفحات و کاربران


رمزگشایی ژنوم توت فرنگی و کاکائو
در تاریخ دوشنبه، ۰۶ دی ۱۳۸۹ توسط irbiotechnews

ژنتیک
گروهی از دانشمندان بین المللی با انجام نقشه برداریهای ژنتیکی موفق شدند توالی ژنوم توت فرنگی و کاکائو را رمزگشایی کنند.

گروهی از دانشمندان بین المللی از پنج قاره متشکل از 37 موسسه بین المللی که نتایج تحقیقات خود را در مجله علمی "نیچر ژنتیک" منتشر کرده اند 28 هزار و 798 ژن یک گونه بسیار با ارزش کاکائو به نام Theobroma cacao را شناسایی کردند. این گونه کاکائو را مایاها حدود 3 هزار سال قبل کشت داده و از آن مصرف می کردند.

این کاکائو به دلیل شکننده بودن زیاد، کمیاب ترین گونه کاکائو در دنیا است که تنها 5 درصد از تولید این محصول در دنیا را می سازد اما دانه های این گیاه غنی از ترکیبات آروماتیک و مواد معطر بسیار ویژه است.

محققان این پروژه خصوصیات ژنتیکی مربوط به شکل، طعم و رنگ توت فرنگی وحشی گونه "هاوایی 4" را نیز رمزگشیی کردند. در توالی ژنوم توت فرنگی 34 هزار و 809 ژن کشف شد.

توت فرنگی و کاکائو در تهیه شیرینها و دسرها اغلب در کنار هم استفاده می شوند. به همین دلیل بهبود کیفیت این دو ماده غذایی از طریق دستکاریهای ژنتیکی می توانند کیفیت غذایی انسانها را بهبود بخشد.


Copyright© 2005-2017, biotechnews.ir, All Rights Reserved. , Kasra Esfahani, PhD