| |
رییس انستیتوپاستور ایران در بازدید از مراکز تحقیقاتی و درمانی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران، از همکاری انستیتو پاستور ایران با جهاد دانشگاهی، در تولید کیتهای تشخیصی سرطان خبر داد.
دکتر محمدحسین مدرسی در حاشیه این بازدید با تاکید بر بررسی ظرفیتهای همکاری دو جانبه، گفت: برنامههای پژوهشی و تولید کیتهای تشخیصی سرطان میتوانند زمینه ساز گسترش همکاریها باشند.
وی فعالیتهای این مجموعه را با توجه به محدودیتهای موجود، بسیار مثبت ارزیابی و اظهار کرد: جهاد دانشگاهی با بهرهمندی از توان محققان و متخصصان پزشکی، توانسته فعالیتهای کامل و شایستهای در قالب طرحهای پژوهشی و درمانی به بیماران ارائه دهد.
رییس انستیتوپاستور ایران با اشاره به گسترش فعالیتهای پژوهشی و حتی تولیدی انستیتو با پژوهشکده سرطان پستان، گفت: فعالیتهای موجود، نوید توسعه همکاریهایی را میدهد که گسترش آن نیازمند تحقیق و بررسی ظرفیتهای دو مجموعه توسط معاونین پژوهشی است.
دکتر مدرسی با اشاره به فعالیتهای مهم پژوهشی و تحقیقاتی در پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی، تصریح کرد: مجموعه جهاد دانشگاهی در کنار سیستم دولتی، اقدامات ارزشمندی را در حوزه کلان سرطان پستان انجام داده است.
همچنین دکتر مسعود حبیبی، رییس جهاد دانشگاهی واحد علوم پزشکی تهران، نیز در ابتدای این بازدید توضیحاتی را در خصوص فعالیتهای پژوهشی، درمانی و آموزشی این نهاد ارائه کرد و سپس رییس انستیتو پاستور و هیات همراه از نزدیک با عملکرد و نحوه فعالیتهای پژوهشی و درمانی پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران و همچنین مراکز درمانی بیماریهای پستان، لنفادم، کلینیک تصویربرداری، مرکز درمان در منزل، کلینیک ژنتیک پزشکی و آزمایشگاههای ژنتیک و پاتوبیولوژی مرکزی این نهاد آشنا شدند و با مدیران گروههای پژوهشی و مراکز درمانی به بحث و تبادل نظر پرداختند.
گفتنی است، پژوهشکده سرطان پستان جهاد دانشگاهی علوم پزشکی تهران با هدف انجام تحقیقات و ارائه خدمات درمانی مورد نیاز کشور به مردم و بیماران، بر اساس تحقیقات صورت گرفته در زمینه بیماریهای پستان، در سال 1375 تاسیس شد و اکنون با بیش از یک دهه فعالیت و کسب تجربه گرانبها در زمینه پژوهش و درمان و به ثبت رساندن دهها مقاله تحقیقاتی در مجامع علمی بینالمللی به عنوان یک مرکز شاخص که پاسخگوی تمام نیازهای مبتلایان به بیماریهای پستان به صورت یکجاست، شناخته شده است.
این پژوهشکده داراری گروههای پژوهشی «بیماریهای پستان»، «ژنتیک سرطان پستان» و «کیفیت زندگی بیماران سرطانی» و همچنین مراکز تخصصی و فوق تخصصی درمانی و آزمایشگاهی می باشد.
|
|