| |
شبکه پزشکی مولکولی کشور در راستای اهداف آموزشی و اولویت های برنامه استراتژیک خود در سال 1389 اقدام به برگزاری یکسری کارگاههای تئوری _ عملی آموزشی می نماید.
1- یازدهمین دوره کارگاه تئوری و عملی آموزش بیوانفورماتیک:
در این کارگاه هدف کلی این است که افراد شرکت کننده با آخرین دستاوردهای موجود در زمینه بیوانفورماتیک آشنا شوند. این کارگاه برای افرادی که در زمینه بیولوژی مولکولی، ژنتیک و بیوتکنولوژی بکار تحقیقاتی مشغول هستند و همچنین مدرسین ژنتیک و بیولوژی مولکولی حداکثر استفاده را خواهد داشت. افراد شرکت کننده در این کارگاه حداقل می بایست کارشناس ارشد باشند.
2- سومین دوره کارگاه تئوری و عملی کاربردهای Real-time PCR :
این کارگاه برای افرادی که در زمینه تشخیص انواع بیماریهای ژنتیکی، بیماریهای عفونی، سرطانها، مهندسی ژنتیک و بیتکنولوژی مشغول بکار تحقیقاتی و یا تشخیصی هستند بسیار مفید و حائز اهمیت می باشد. علاوه بر این دانشجویان دوره دکتری در صورت آشنایی با این روش می توانند پایان نامه های خود را بر مبنی آن طراحی و انجام دهند .افراد شرکت کننده در این کارگاه حداقل می بایست کارشناس ارشد باشند.
3- سومین دوره کارگاه معرفی و آموزش نرم افزار DNASIS MAX :
هدف از این کارگاه آشنایی و افزایش سطح دانش بیوانفورماتیکی محققان زییست شناسی توسط معرفی و آموزش قابلیت های مختلف نرم افزار جامع DNASIS MAX می باشد. این نرم افزار برای تمامی محققین زیست شناسی در زمینه های بیوتکنولوژی، بیوشیمی، زیست شناسی مولکولی و ژنتیک که پروژه های تحقیقاتی آنها با آنالیز توالی های DNA و پروتئین ها مرتبط است ، قابل استفاده می باشد. افراد شرکت کننده در این کارگاه می توانند از این نرم افزار به منظور معتبر سازی و رفرانس نتایج خود جهت ارائه و چاپ در مقالات معتبر بهره ببرند. افراد شرکت کننده در این کارگاه حداقل می بایست کارشناس ارشد باشند.
4- اولین دوره ْآموزش تئوری و عملی نرم افزار PROGENY
علاقه مندان به شرکت در این کارگاهها می توانند جهت ثبت نام با شماره تلفن : 66954324-021
دبیر خانه شبکه پزشکی مولکولی کشور مستقر در انستیتو پاستور ایران تماس حاصل نمایند.
|
|