فارسی   |   English
  منوی اصلی  
· خانه
· صفحه شخصی کاربر
· جستجو
· سوالات پرسیده شده
· لیست کاربران
· انتقادات و پیشنهادات
· مقالات
· ارسال خبر
· پیوندها
· دانلودها
· خروج
  شرکت آناسلول طب  
آناسلول طب تولید کننده و توزیع کننده انواع کیتهای آزمایشگاهی، مسترمیکس، آنزیم و مواد شیمیایی تخصصی آزمایشگاه سلولی و مولکولی همراه با ضمانت اصالت و کیفیت کالا


ورود به سایت شرکت
  سرویس خبری  
· تغییر ناگهانی یکی از مدیران ارشد بیوتکنولوژی کشاورزی (شنبه، ۲۳ اسفند ۱۳۹۹)
· یادداشت: چالش های گیاهان تراریخت در ایران (شنبه، ۰۸ آذر ۱۳۹۹)
· پیام تسلیت (پنجشنبه، ۰۸ شهریور ۱۳۹۷)
  اخبار مهم  
· وضعیت جهانی تولید و تجاری سازی گیاهان تراریخت در سال 2017 (سه شنبه، ۰۳ مهر ۱۳۹۷)
· آنزیم تجزیه کننده پلاستیک (پنجشنبه، ۳۰ فروردین ۱۳۹۷)
· پیام دبیراجرایی همایش بیوتکنولوژی به مطبوعات (چهارشنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴)
  مقالات آموزشی  
· ویروس کرونا چه مدت بر روی سطوح فعال می ماند (پنجشنبه، ۳۰ بهمن ۱۳۹۹)
· کریسپر به عنوان یک سیستم ایمنی در باکتری ها مقابل ویروس ها (یكشنبه، ۲۵ اسفند ۱۳۹۸)
· کریسپر چیست و چه کاربردهایی دارد؟ (چهارشنبه، ۰۲ مرداد ۱۳۹۸)
  فرصت های علمی  
· بیست و هشتمین دوره آموزشی تکنیک های آزمایشگاه ژنتیک مولکولی (چهارشنبه، ۲۳ بهمن ۱۳۹۸)
· دعوت به همکاری (سه شنبه، ۰۳ مهر ۱۳۹۷)
· اولین دوره عملی تکنیک‌های ویرایش ژنومی (کریسپر) (دوشنبه، ۲۳ بهمن ۱۳۹۶)
  پیوندها  
· مرکز علمی بیوتکنولوژی و ژنتیک ایران (irbiogene)
· انجمن ژنتیک ایران
· انجمن بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران
· حمایت از کودکان نیازمند
· موسسه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان (محک)
· مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی
· شبکه پزشکی مولکولی ایران
· وبلاگ بیوتکنولوژی
· سرویس خبری ژنتیک و بیوتکنولوژی ایران
  آمار  
· آمار مشاهدات
· فعال ترین صفحات و کاربران


همایش منطقه ای غذا و بیوتکنولوژی
در تاریخ سه شنبه، ۲۲ دی ۱۳۸۸ توسط irbiotechnews

همایش ها و کارگاه ها دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه با همکاری چندین واحد دانشگاهی و شرکت شیر پگاه خوزستان اقدام به برگزاری این همایش کرده و از کلیه ی محققین، دانشگاهیان و علاقمندان جهت شرکت و ارائه دستاوردهای علمی خود در این همایش دعوت به عمل می آورد.

محورهای همایش
• مهندسی ژنتیک و محصولات تراریخته
• بیوتکنولوژی و امنیت غذایی
• بیوتکنولوژی و امنیت زیستی
• بیوتکنولوژی و کنترل کیفیت محصولات غذایی
• بیوتکنولوژی و بهبود کیفیت محصولات غذایی
• بیوتکنولوژی و فرآوری محصولات غذایی
• تکنیک های جداسازی و تصفیه در بیوتکنولوژی
• بیوتکنولوژی و گیاهان دارویی
• بیوتکنولوژی و به نژادی تولیدات گیاهی و دامی
• بیوتکنولوژی و زراعت مولکولی
• نگرش های اجتماعی در رابطه با محصولات غذایی تراریخته

زمان: 13 و 14 اسفند ماه 1388

مکان: دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه

نحوه ثبت نام:
متقاضیان باید پس از تکمیل فرم ثبت نام آن را به همراه اصل فیش واریزی و کپی کارت دانشجویی (برای دانشجویان) با پست پیشتاز به آدرس دبیرخانه همایش ارسال کنند.

هزینه ثبت نام:
هزینه شرکت در کنگره برای هر نفر 100000 ریال و برای دانشجویان با ارائه کپی کارت دانشجویی 50000 ریال می باشد و باید به شماره حساب سیبا 0106114022007 بانک ملی شعبه دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه به نام معاونت پژوهشی-همایش غذا و بیوتکنولوژی واریز شود.

آخرین مهلت ثبت نام: اول بهمن 1388

نحوه نگارش و ارسال مقالات:
چکیده مقالات باید در یک صفحه، حداکثر در 300 کلمه به همراه عنوان مقاله، نام و نشانی نویسنده(گان) و با چهار کلمه کلیدی تهیه شوند.
مقالات تحقیقی باید شامل چکیده، مقدمه، مواد و روش ها، نتایج و بحث و منابع باشند. ذکر منابع برای مقالات مروری نیز الزامی می باشد.
مقالات کامل حداکثر در 4 صفحه A4 با حاشیه ی 2.5 سانتی متری در محیط word-2003 تهیه و به آدرس foodbiotech@conf.iauksh.ac.ir ارسال شوند.

آخرین مهلت ارسال چکیده و مقالات کامل: 10 بهمن 1388

یادآور می شود که در حاشیه همایش با برگزاری جلسات گفتگو با اساتید و صاحب نظران و بازدید از اماکن تاریخی و آثار باستانی شهر از شرکت کنندگان پذیرایی به عمل می آید.

دبیرخانه همایش: کرمانشاه، میدان فردوسی، انتهای شهرک متخصصین، دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرمانشاه، دبیرخانه دائمی همایش ها، کد پستی: 6718997551

تلفن: 6-7243181(0831)

نمابر: 7252218(0831)

آدرس سایت همایش: www.conf.iauksh.ac.ir

تنظیم خبر: تارا سلگی


Copyright© 2005-2017, biotechnews.ir, All Rights Reserved. , Kasra Esfahani, PhD