فارسی   |   English
  منوی اصلی  
· خانه
· صفحه شخصی کاربر
· جستجو
· سوالات پرسیده شده
· لیست کاربران
· انتقادات و پیشنهادات
· مقالات
· ارسال خبر
· پیوندها
· دانلودها
· خروج
  شرکت آناسلول طب  
آناسلول طب تولید کننده و توزیع کننده انواع کیتهای آزمایشگاهی، مسترمیکس، آنزیم و مواد شیمیایی تخصصی آزمایشگاه سلولی و مولکولی همراه با ضمانت اصالت و کیفیت کالا


ورود به سایت شرکت
  سرویس خبری  
· تغییر ناگهانی یکی از مدیران ارشد بیوتکنولوژی کشاورزی (شنبه، ۲۳ اسفند ۱۳۹۹)
· یادداشت: چالش های گیاهان تراریخت در ایران (شنبه، ۰۸ آذر ۱۳۹۹)
· پیام تسلیت (پنجشنبه، ۰۸ شهریور ۱۳۹۷)
  اخبار مهم  
· وضعیت جهانی تولید و تجاری سازی گیاهان تراریخت در سال 2017 (سه شنبه، ۰۳ مهر ۱۳۹۷)
· آنزیم تجزیه کننده پلاستیک (پنجشنبه، ۳۰ فروردین ۱۳۹۷)
· پیام دبیراجرایی همایش بیوتکنولوژی به مطبوعات (چهارشنبه، ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۴)
  مقالات آموزشی  
· ویروس کرونا چه مدت بر روی سطوح فعال می ماند (پنجشنبه، ۳۰ بهمن ۱۳۹۹)
· کریسپر به عنوان یک سیستم ایمنی در باکتری ها مقابل ویروس ها (یكشنبه، ۲۵ اسفند ۱۳۹۸)
· کریسپر چیست و چه کاربردهایی دارد؟ (چهارشنبه، ۰۲ مرداد ۱۳۹۸)
  فرصت های علمی  
· بیست و هشتمین دوره آموزشی تکنیک های آزمایشگاه ژنتیک مولکولی (چهارشنبه، ۲۳ بهمن ۱۳۹۸)
· دعوت به همکاری (سه شنبه، ۰۳ مهر ۱۳۹۷)
· اولین دوره عملی تکنیک‌های ویرایش ژنومی (کریسپر) (دوشنبه، ۲۳ بهمن ۱۳۹۶)
  پیوندها  
· مرکز علمی بیوتکنولوژی و ژنتیک ایران (irbiogene)
· انجمن ژنتیک ایران
· انجمن بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران
· حمایت از کودکان نیازمند
· موسسه حمایت از کودکان مبتلا به سرطان (محک)
· مرکز اطلاعات علمی جهاد دانشگاهی
· شبکه پزشکی مولکولی ایران
· وبلاگ بیوتکنولوژی
· سرویس خبری ژنتیک و بیوتکنولوژی ایران
  آمار  
· آمار مشاهدات
· فعال ترین صفحات و کاربران


کارگاه آموزشی
در تاریخ سه شنبه، ۱۹ آبان ۱۳۸۸ توسط kasra

همایش ها و کارگاه ها کارگاه آموزشی بیوتکنولوژی عوامل میکروبی کنترل بیولوژیک آفات و بیماری های گیاهی در پژوهشکده بیوتکنولوژی کشاورزی از تاریخ 18 لغایت 20 آبان سال جاری برگزار شد.
دکتر غلامرضا صالحی جوزانی دبیر علمی و یکی از مدرسین کارگاه مذکور، هدف از برگزاری این کارگاه را آشنایی تئوری و عملی کارشناسان و متخصصین بیوتکنولوژی و گیاهپزشکی با روش های شناسایی مولکولی، اصلاح مولکولی (مهندسی ژنتیک)، فرایند های تولید (فرمنتاسیون و فرمولاسیون) عوامل میکروبی کنترل بیولوژیک آفات و بیماری های گیاهی اعلام نمود.

وی با اشاره به این که بحث کنترل بیولوژیک افات و بیماری های گیاهی به عنوان یکی از راهکارهای کشاورزی سبز و پایدار می باشد، افزود: در چند سال اخیر به این مبحث توجه ویژه ای شده و در کشور ما نیز در حال توسعه می باشد. با توجه به کاربرد فراوان سموم و آفتکش های شیمیایی در کشاورزی در دنیا و مخصوصا در کشورمان و مشکلات زیست محیطی و بهداشتی سموم مذکور، دنیا به این موضوع پی برده است که باید به دنبال راهکار های کم خطر تر برای تولید محصولات کشاورزی گشت و در حال حاضر کشاورزی ارگانیک و محصولات ارگانیک به طور قابل توجهی در دنیا مورد استقبال واقع شده است.

وی در پایان با اشاره به میکروارگانیسم های مفید موجود در طبیعت به عنوان عوامل طبیعی مهم مورد استفاده در کنترل بیولوژیک که قسمت اعظم فراورده های بیولوژیک را تشکیل می دهند، درباره موضوعات کارگاه گفت: در این کارگاه طی جلسات تئوری و عملی موضوع کنترل بیولوژیک آفات و بیماری های گیاهی، عوامل میکروبی کنترل بیولوژیک آفات و بیماری های گیاهی، روش های شناسایی عوامل بیوکنترل باکتریایی و قارچی، روش های مولکولی متداول در شناسایی عوامل بیوکنترل (Specific genes, ITS, PCR, Isozyme)، اصلاح مولکولی و مهندسی ژنتیک عوامل بیوکنترل برای افزایش قدرت کنترلی، کاربرد عوامل بیولوژیک در مهندسی ژنتیک گیاهی، و بهینه سازی فرایند های تولید (فرمنتاسیون- فرمولاسیون) آموزش داده شد.


Copyright© 2005-2017, biotechnews.ir, All Rights Reserved. , Kasra Esfahani, PhD