مصرف، واردات و تولید محصولات تراریخته یا GM (تغییریافته ژنتیکی=Genetically Modified) موضوع بحث جدی در کشور و همین طور کل دنیا است و متاسفانه نوع بحث در کشورمان از حالت علمی خارج شده و جنبه سیاسی گرفته است به طوری که می بینیم رسانه های خاصی مرتباً و صرفاً نظرات یکسانی را از اشخاص تکراری نقل می کنند که اکثراً هم همراه با مطالب احساسی، بدون منبع دقیق علمی و توام با توهین و تهمت های نامناسب به طیف مقابل است.
سرویس خبری بیوتکنولوژی ایران، درگذشت برادر آقای دکتر زینلی، رییس انجمن بیوتکنولوژی جمهوری اسلامی ایران را به ایشان و خانواده محترم زینلی تسلیت عرض می نماید.
موضوعات مورد بحث در شبکه های اجتماعی در زمینه ژن خوب، این سوال را ایجاد کرده که آیا واقعاً ژن های افراد تاثیری در موفقیت در تحصیلات و کسب دانش دارد؟ سال پیش تحقیقی در نشریه نیچر چاپ شد که همان وقت بحثهای در پی داشت ...
گرچه این مصوبه و نیاز به اخذ مجوز از مراجع قانونی و رعایت مقررات و موازین ملی و بین المللی برای کشت، تولید و واردات محصولات ترایخته موضوع جدیدی نیست و متخصصان این حوزه نیز از آن استقبال می کنند اما نحوه فعالیت سوال برانگیز برخی گروه ها برای مخالفت با محصولات تراریخته و تاثیر پذیری برخی مسئولین و نمایندگان مجلس شورای اسلامی از آنها نگران کننده است.
کانال تلگرامی مرکز علمی بیوتکنولوژی و ژنتیک ایران با همت جمعی از دانشجویان رشته های مرتبط با زیست شناسی، ژنتیک و بیوتکنولوژی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری ایران و سایر دانشگاه ها و مراکز علمی معتبر کشور راه اندازی شد.